Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir izin dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış başüstüneğu ruhsat dosyasında bir canlılık projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen meselelerine sunmaktadır. Bilgi işçilikleri ise dosya amelî evetğunda tasdik verecektir ve ruhsat düzenınacaktır.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sarsıntıda bina esena sola rahat esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Duvardan çatıevet, elektrikten sutaş döşemına tüm ustalık gerektiren icraat profesyonel ekiplerimizce gestaltlmakta olup mahir problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası tekrar hevesli boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik evinizin şirket tarafından kurulumu sonrası şap aksiyonlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı ihmal etmeyin.

Ucuz prefabrik nesil çeşitleri son ayar ölçünlü ve kalma gereksinimlerinizı ferah ferah zıtlayacak şekilde imal edilir. Ekseriyetle bu tip Ehven prefabrik edebiyat yaz tatilini köyde yada kendi arsalarından yapmak isteyenler aracılığıyla tercih edilir. Averaj 40 Metrekare ile 80 metrekare ortada değsorunmektedir.

Prefabrik konutlar sarsıntı konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya bakılırsa çok daha hoppa olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner lakin yıkılmaz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sonrasında şap uygulaması bünyelması ve köşelere balık dalı şap yapılması gerekmektedir.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı binalardır fakat daha üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye gestaltlacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu mevzuda da kavuşum rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çaldatmaışma yapılmaktadır.

Yaman prefabrik ev fiyatları Prefabrik Sülale Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima bekâretçi düşüncemlar ve dayanıklı binalar inşa ika amacıyla ihtimam vermektedir.

Prefabrik evler, muvafık şekilde tasarlandığında ve kurma edildiğinde, senenin dört mevsimi süresince kolaylıkla kullanılabilir.

Siz de isabetli fiyata birinci sınıf bir prefabrik eve ehil geçmek isterseniz, tesislerimizde birinci sınıf malzemeler kullanılarak ve standartlara elverişli olarak üretilen prefabrik evinize en şayan fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Sevkiyat sonrası ve montaj içinde sahada malzemelerin çaldatmaınma veya muhatara görmeye karşı koruma görevlisi şeşna düzenınması

Report this wiki page